Ugrás a tartalomra

Kapcsolat

Kérdésed van?

Tudtál róla?

A New Hemp kenderbeton a kezdeti teljes keresztmetszetű átkötését követően (1hét) folyamatosan tovább szilárdul éveken keresztül.

A kenderbeton a szilárdulása alatt folyamatosan CO2-ot köt meg a levegőből.

Amennyiben már nincs szükség egy kenderházra, vagy beton falazatra akkor felaprítva újra feldolgozható, vagy a földeken elszórható, mivel 100%-ban lebomlik.

A kenderbeton a kiváló hőszigetelő képessége mellett, jó hőtároló képességgel is rendelkezik. Ez a tulajdonsága segíti elő, hogy a nyári kánikulában se melegedjen túl egy épület.

A kenderbeton a felesleges párát befogadja alacsony páratartalom esetén pedig vissza pótolja. Így optimális páraegyensúlyt hoz létre a lakótérben.

Amikor a kenderfalból a lakótér felé visszapótlásra kerül a pára, a felületen történő elpárologtatásnak köszönhetően hűtő (hűsítő) hatás jön létre, ami a nyári melegben a belső klíma megőrzését támogatja.

A kenderfal párapufferelésének köszönhetően nagy mennyiségű párát képes betárolni a kenderbeton falszerkezetben. Télen az így letárolt pára (víz) hőtároló kapacitása nagymértékben hozzájárul a kenderfal hőtároló képességének, mintegy „cserépkályha” venné körbe az épületet.

A hőtároló képesség télen segít, hogy egy cserépkályhához hasonlóan ne hűljön ki gyorsan a ház, nyáron pedig a tűző nyári nap hőjét csillapítja, hogy nem melegedjen fel gyorsan a lakótér.

Kérj visszahívást!

Bármilyen kérdés esetén kérjen visszahívást és munkatársunk visszahívja.

( Munkanapokon: H-P 09:00 - 17:00 -ig )

A Kenderház Magyarország weboldal kezelője és üzemeltetője:

New Hemp Trade Cooperation
H-6772, Deszk - Petőfi u. 31.
Visszahívás kérése
Írjon nekünk
www.newhemp.eu