Ugrás a tartalomra
Kenderbeton New Hemp keresztre feszítés

Keresztre feszítenék a gyorskötésű kenderbeton technológiát!

New-Hemp küldte be 20 May 2023 időpontban

Tudtuk, hogy ha kijövünk egy az eddigi kenderbeton technológiát meghaladó, úgymond „felforgató” képességekkel rendelkező kenderbeton megoldással akkor az a minimum, hogy máglyára próbálnak küldeni minket, és a hagyományos kender technológiát képviselők keresni fogják a fogásokat, mindenen is.

Lenyűgöző számunkra az a kreatív minden alapot nélkülöző probléma keresés miszerint mindenki tudni véli mi is a baj ezzel a forradalmi New Hemp kötésrendszerrel. 

A TITOK

Nos nekik és minden részletet is megismerni kívánó érdeklődőnek leírunk egy titkot a New Hemp kenderbeton kötésrendszerének működéséről.

A New Hemp kötésrendszere 4 fázisban valósítja meg a kötést a kenderbetonon belül.

 

1 fázis: Az első kötési szakasz egy gyorsabb szakasz 24-48 óra alatt lezajlik, biztosítja a teljes keresztmetszetű átkötést és az építkezésen a további építési feladatok várakozások nélküli elvégzését.

2 fázis: Az első kötési szakasz rendszerétől eltérő megoldással 1 hónapig tart további stabilitást biztosítva a kenderbetonnak. 

3 fázis: Kívülről befelé haladva évekig tart a levegőben található CO2 felhasználásával történő kötést valósít meg biztosítva a páraáteresztő képességet a levegőfertőtlenítő hatást és penészgátló hatását a kenderbetonnak. Erre a kötésrendszerre mint kiegészítő rendszerre támaszkodik a New Hemp megoldása. 

4 fázis: Pozdorja felületét befolyásoló a tapadás növelését eredményező folyamat, amely természetes kötésfolyamatra támaszkodik. Kiemelten a szakítószilárdság növelésére van komoly hatása a kenderpozdorja felületi tapadási erejének növelésével.

A fenti kötésrendszer négyszeresen biztosított rendszer, szemben a hagyományos 1 maximum 2 kötési fázis megvalósító hagyományos kenderbeton kötésrendszerekkel.

A beszéd helyett ime az első kötési fázis eredménye


Sokan a végletekig ellenállnának egy technológia váltással szemben, de nem biztos, hogy minden esetben a gőzgép lerombolása az egyedüli megoldás. 

A New Hemp kenderbeton technológia leküzdhetetlen előnyt jelent a hagyományos kenderbeton rendszerekkel szemben. A szakirányú felsőfokú végzettséggel és több évtizedes szakmai háttérrel rendelkező szakemberekből álló csapatunk, folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően jöhetett létre a New Hemp technológia. 
A fenti előnyök legfőbb haszonélvezői azok építtetők akik egy minőségi ökoház egészséges környezetben szeretnének élni.
 

New Hemp


 

Címkék