Érdekel a kenderház?


Amennyiben érdeklődsz a kenderbeton technológia iránt, vagy kenderház építésében, esetlegesen utólagos szigetelésben, meglévő ház bővítésében gondolkozol, kérjük jelezd igényedet, tedd fel kérdéseidet az alábbi űrlapon felénk.

Kenderbeton ajánlatkérés


Az alábbi ajánlatkérő űrlapon keresztül ajánlatot tudsz kérni a Kenderház Magyarországtól kenderház építésére. Az ajánlatkérést követően munkatársunk néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Ajánlatkérő adatai
Építkezésre vonatkozó adatok

KENDERHÁZBAN LAKNÁL?


A jövőben házat szeretnél építeni? El tudod képzelni, hogy kenderbetonból készüljön a házad, vagy még információra van szükséged? Van már konkrét elképzelésed, vagy még tervezgetési fázisban vagy? Kérdéseid vannak, esetleg segítséget kérnél tőlünk, hogyan indulj el?

Kérjük, az alábbi űrlapon keresztül írd le részletesen elképzelésedet, kérdéseidet vagy konkrét terveidet, hogy a segítségedre lehessünk.

TERVEZŐKNEK


Meg szeretnéd ismerni tervezőként a kenderházak tervezéséhez szükséges információkat, adatokat? Érdeklődnek ügyfeleid kenderház technológiáról, vagy esetleg új ügyfeleidnek javasolnád?

Kérjük, az alábbi űrlap segítségével regisztráld igényedet, és konzultációs lehetőséget biztosítunk a számodra.

ÖTLETED VAN


Bármilyen ötleted, javaslatod van a kenderházakkal kapcsolatosan, ne tartsd magadba, írd meg nekünk. Minden javaslatot szívesen fogadunk.