Érdekel a kenderház?


Amennyiben érdeklődsz a kenderbeton technológia iránt, vagy kenderház építésében, esetlegesen utólagos szigetelésben, meglévő ház bővítésében gondolkozol, kérjük jelezd igényedet, tedd fel kérdéseidet az alábbi űrlapon felénk.

KENDERHÁZBAN LAKNÁL?


A jövőben házat szeretnél építeni? El tudod képzelni, hogy kenderbetonból készüljön a házad, vagy még információra van szükséged? Van már konkrét elképzelésed, vagy még tervezgetési fázisban vagy? Kérdéseid vannak, esetleg segítséget kérnél tőlünk, hogyan indulj el?

Kérjük, az alábbi űrlapon keresztül írd le részletesen elképzelésedet, kérdéseidet vagy konkrét terveidet, hogy a segítségedre lehessünk.

TERVEZŐKNEK


Meg szeretnéd ismerni tervezőként a kenderházak tervezéséhez szükséges információkat, adatokat? Érdeklődnek ügyfeleid kenderház technológiáról, vagy esetleg új ügyfeleidnek javasolnád?

Kérjük, az alábbi űrlap segítségével regisztráld igényedet, és konzultációs lehetőséget biztosítunk a számodra.

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓKNAK


Építési vállalkozóként részt szeretnél venni a kenderházak építésében? Érdeklődnek ügyfeleid a kenderházról, vagy szeretnél olyan ügyfeleket, akik kenderházat építenének?

Kérjük, az alábbi űrlap segítségével regisztrálj, és konzultációs lehetőséget biztosítunk a számodra.

ÖTLETED VAN


Bármilyen ötleted, javaslatod van a kenderházakkal kapcsolatosan, ne tartsd magadba, írd meg nekünk. Minden javaslatot szívesen fogadunk.

Azokért a javaslatokért, amit hasznosítani is tudunk, jutalom jár. :-)

Üzlettárs lennél


Szívesen részt vennél, befektetnél és részesednél a KÖSZI Trade Szövetkezet kenderbeton üzletágából? Esetleg van olyan kenderbetonhoz kapcsolódó vállalkozási ötletedet, amit szívesen megvalósítanál velünk együtt.

Regisztrálj az alábbi űrlap segítségével és felvesszük veled a kapcsolatot.