ÖKO HOME kedvezményes belépő

2018. október 04.

Köszönhetően a több éve tartó együttműködésnek a Biobaushop Kft.-vel kedvezményes belépőt tudunk biztosítani a partnereinknek.

A rendezvényen a Kenderház Magyarország is mint kiállító részt vesz.

A kedvezmény mértéke 30%

A kedvezmény kupon igényelhető az alábbi űrlap kitöltésével.

A programról röviden:

ÖKO HOME EXPO KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

Számos új kutatás irányult az elmúlt években új rendszerek és anyagok fejlesztésére, melynek következtében az addig ismert tradicionális alapanyagokból jövőbemutató épületek épültek, melyek maximálisan megfelelnek a mai kor elvárásainak és választ adnak korunk építészeti, építőipari kihívásaira.  

De lássunk néhány példát közelmúltban befejeződött jelenleg is futó projektekből:

  • Ausztria legmagasabb favázas irodaépülete: HoHo Haus – 84 méter magas hibrid épület 2019 elején már fogadja első bérlőit.
  • Ausztriában a passzívház értékeket produkáló 100 lakásos házak, pillérvázasak, de a kitöltő falazatuk, KLH, tömbösített fa.
  • Számos kórház, szállodaépület, és természetesen családi házban alkalmazzák belülről a vályogot, mivel nagyon jó élettani és épületfizikai tulajdonságai vannak, és antiallergén hatása!
  • Németország (sőt Európa eddigi legnagyobb szalmás építkezése), a 75000 fő lakosú Lüneburgi 3 szintes társasházban 19 lakás kerül kialakításra. A favázas tartószerkezethez vastag szalmabála hőszigetelés társul, mely a vályoggal együtt számos építésökológiai, élettani és épületbiológiai előnyt  biztosít.
  • Tokióban egy 70 emeletes fa épület tervezése kezdődött.
  • A lengyelországi Gdansk városában – az elmúlt években több favázas középület is épült,irodaház, óvoda vagy éppen iskola.  A jó tapasztalatoknak köszönhetően és a környezetvédelmi szempontoknak köszönhetően a városvezetés úgy határozott hogy 2020-tól új épület a városban csak favázas épület lehet.
  • Európa legnagyobb gyógynövény feldolgozó központi üzeme 5 tonnás előregyártott döngölt vályogfal elemekből épült, a világhírű Herzog & De Meuron építésziroda tervei alapján.

...és szerencsére ezzel még nincs vége a felsorolásnak. Ismerje meg ezen új lehetőségeket és technológiákat hiteles forrásból elsőként.

Részletes program: www.ökohome.hu