Át akarják verni a Kenderház Magyarország ügyfeleit!

Tájékoztatni szeretnénk ügyfeleinket és érdeklődőinket, hogy egy számunkra ismeretlen érdekcsoport azt a látszatot kelti, mintha a Kenderház Magyarország által rendezett rendezvényre toboroznának érdeklődőket, ezzel mindenkit tévedésben tartva.

Az érdekcsoport eddigi tevékenységeiből az látszik, hogy minden cselekedetükkel el akarják lehetetleníteni a Kenderház Magyarország mögött álló KÖSZI Trade Szövetkezet működését. Teszik mindezt vélhetően anyagi érdekekből.

A 2019.06.28-29-re meghirdetett Nemevámosi Kenderház Akadémiánkkal párhuzamosan létrehoztak egy regisztrációs weboldalt ahol megtévesztve az érdeklődőket a Kenderház Magyarország hivatalos honlapjáról emelték át az összes tartalmi információt, amellett, hogy a weboldal üzemeltetője nem azonosítható egyértelműen.

A kommunikációban a Kenderház Magyarország által ismertté vált és így már kenderbeton szakértőként előlépő Horesnyi Bélát használja az érdekcsoport aki már nem tagja a KÖSZI Trade Szövetkezetnek.


KÉP FORRÁSA: KÉKBOLYGÓ

Az érdekcsoport nem tisztességes versenytársként jelent meg viselkedése alapján a piacon, hanem minden eszközt bevet annak érdekében, hogy dezinformálja és/vagy megszerezze a Kenderház Magyarország ügyfeleit és érdeklődőit.

Kérjük azon ügyfelinket és érdeklődőinket akik a Kenderház Magyarország rendezvényein szeretnének részt venni az alábbi weboldalon érdeklődjenek.

https://www.kenderhazmagyarorszag.hu/kenderhaz-akademia-nemesvamos.html

Aki az érdekcsoport rendezvénye iránt érdeklődik az alábbi linken megteheti:

Közben a honlap tartalmát elkezdték módosítani. A honlapról mentett képeket a 2019.06.11-ei állapot szerint hamarosan közzétesszük.

Frissítés (2019. június 13. - 07:59): A teljes holnap képernyőképei az alábbi hivatkozáson keresztül elérhetőek:

https://drive.google.com/drive/folders/1FN-zmkEmQG_i8s50dMJ3vPnNAKTQli87

A megtévetsztő Workshop pedig itt:

https://drive.google.com/file/d/1dKLNyCjI0ufS0yGz-Ox7ijeYXTG7XINL/view?usp=sharing

Reméljük a helyzet hamarosan normalizálódik és a fent említett érdekcsoport belátással lesz, hogy normál piaci szabályok betartása mellett folytassa tevékenységét.

Bízunk benne hogy további versenytársak megjelenése mellett is azon eszmeiség, küldetéstudat és célok mentén folytatódhat a Magyarországi Kenderházak építésének története amit ez a téma maximálisan megérdemel és a Kenderház Magyarország lelkes csapata útjára indított.

Szerencsére egyre több ember ébred rá annak a jelentőségére, hogy mit tesz azzal családjáért és a föld bolygó megóvásáért, hogy visszatér a természetes építőanyagok használatához, és ez minden ember részéről támogatandó törekvés, legyen versenytárs, érdeklődő, vagy építtető hiszen egy bolygón élünk.

Kenderház Magyarország
vezetősége